Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Simpel tunnel af akryl

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er den helt perfekte tunnel til dig som går efter det simple look til dit stretch. Vi har nemlig her et rigtig godt bud på en flot tunnel i et helt enkelt men også stilfuldt design. Smykket er lavet af ren akryl og kan fås i tre forskellige klassiske farver, nemlig sort, hvid eller klar.

Der er ingen sten, gevind eller andet lir forbundet med denne tunnel, det er udelukkende en glat rund akryl tunnel, som vil pryde dit øre i en af de tre diskrete farver. Prisen er helt i bund på denne flotte tunnel så det er bare med at slå til så længe lager haves.

Denne akryltunnel lagerføres i størrelser fra 3 mm. til 25 mm. i den sorte model mens den fås op til 19 mm. i de to andre fraver. Da smykket er lavet af akryl er det også sikkert at bære, hvis du skulle lide af nikkelallergi. Der er faktisk ikke meget andet end gode grunde til at investere i denne flotte klassiske tunnel af akryl.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-87
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel tunnel af akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.