Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Septumpiercing med lotusblade3 for 2

Bodymod Moments

79,00 kr 3 for 2
På lager

KØB 3, BETAL FOR 2

Ved første øjekast ligner dette piercingsmykke måske ikke en lotusblomst, men hvis man kender blomsten, ved man også at bladene, set oppefra, overlapper hinanden som skæl på en slange. Det er lige netop denne effekt der er gået efter, da dette smykke er blevet lavet. Ikke at der her er noget der overlapper hinanden, men måden hvorpå buerne på smykkets nedre del ligger, ser det ud som bladene på en lotusblomst. Det lyder også en smule mere eksotisk end at kalde smykket for noget med "skæl fra en slange".

Septumpiercingen her findes i to forskellige varianter, hvor det kun er farven der er forskellen. Begge modeller er ellers 100% identiske når det kommer til udformning, størrelse og stenfarve. For sten har smykket nemlig også. Stenen sidder på smykkets nedre del lige i midten og består af en ca. 4 mm klar sten.
På smykkets øvre del er selve ringen punkteret, så man har en mulighed for at få smykket ind og ud af næsen. Det gør man let ved at "twiste" de to ender fra hinanden - På den måde bibeholder man smykkets form. Trækker du selve åbningen opad, så smykket danner et stort C, vil smykket blive deformt og miste sin elasticitet, så det er vigtigt at det twistet under åbning og lukning.

Hele smykket er lavet af messing, som efterfølgende er blevet farvet ved hjælp af henholdsvis en rhodiums- og en guldbelægning. Det er varianten rødguld der er blevet brugt som guldbelægning og den er derfor mere rødlig i farven end almindelig gul guld.

Detaljer
NavnSeptumpiercing med lotusblade
SKUNose-170
Kampagne3 for 2
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeTwist
TypeSeptumring
PlaceringSeptum
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Septumpiercing med lotusblade
Din bedømmelse
Septumpiercing med lotusblade