Septumpiercing med lotusblade

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ved første øjekast ligner dette piercingsmykke måske ikke en lotusblomst, men hvis man kender blomsten, ved man også at bladene, set oppefra, overlapper hinanden som skæl på en slange. Det er lige netop denne effekt der er gået efter, da dette smykke er blevet lavet. Ikke at der her er noget der overlapper hinanden, men måden hvorpå buerne på smykkets nedre del ligger, ser det ud som bladene på en lotusblomst. Det lyder også en smule mere eksotisk end at kalde smykket for noget med "skæl fra en slange".

Septumpiercingen her findes i to forskellige varianter, hvor det kun er farven der er forskellen. Begge modeller er ellers 100% identiske når det kommer til udformning, størrelse og stenfarve. For sten har smykket nemlig også. Stenen sidder på smykkets nedre del lige i midten og består af en ca. 4 mm. klar sten.
På smykkets øvre del er selve ringen punkteret, så man har en mulighed for at få smykket ind og ud af næsen. Det gør man let ved at "twiste" de to ender fra hinanden - På den måde bibeholder man smykkets form. Trækker du selve åbningen opad, så smykket danner et stort C, vil smykket blive deformt og miste sin elasticitet, så det er vigtigt at det twistet under åbning og lukning.

Hele smykket er lavet af messing, som efterfølgende er blevet farvet ved hjælp af henholdsvis en rhodiums- og en guldbelægning. Det er varianten rødguld der er blevet brugt som guldbelægning og den er derfor mere rødlig i farven end almindelig gul guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-170
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 17 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 17 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Septumpiercing med lotusblade
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder