Septumpiercing med snoet design

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Udsmyk din septum med bløde krøllebøller der snor sig i et S-formet mønster, på undersiden af denne smukke septumclicker. Det snoede bølgede mønster er fuldstændig symmetrisk med to store flotte buer der mødes på midten, hvor de afsluttes af tre små kugler som binder mønsteret sammen.

En septumclicker er helt utrolig nem at bruge. Den lille stav som går gennem selve piercingen, klikkes blot op og i, når smykket enten skal sættes i eller tages ud. Der er ingen besværlige skruedele eller andre indviklede låsemekanismer, der er blot et lille klik og så er du i mål.

Smykket her fås i fire forskellige varianter. Der er en almindelig blank, en mørkegrå, en guldfarvet samt en rødguldsfarvet model. Alle fire er lige flotte men tager sig selvfølgelig forskelligt ud, med deres forskellige farver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-99
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 17 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 17 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
SÅ fin
Karakter
Super fin og elegant. Elsker det look den giver en. Nem at bruge, dog skal man passe på med ikke at hive for meget i den, da den lukkes ved at blive klikket sammen. Bedømt af Ninette
Min nye favorit !
Karakter
Selv om den var lidt svær at åbne den første gang jeg skulle have den på, er denne septumpiercing helt klart min nye favorit. Selv om den er både fin og flot er den også tilpas diskret til at den kan bruges til daglig :D Bedømt af Emilie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Septumpiercing med snoet design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images