Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 49

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 49

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Industrial piercing

Industrials til ørepiercinger er lange og flotte stave, der fungerer perfekt som et smykke til øret. Industrial piercinger er kendt for at være meget flotte, og det er bl.a. derfor, at de er så populære blandt personer med ørepiercinger. Industrial stave er nemlig et meget smukt smykke til øret.

Her på siden kan du læse meget mere om disse industrials. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af industrial stave til ørepiercinger. Dette udvalg kan du læse meget mere om herunder.

God fornøjelse med din industrial til din ørepiercing.

Vi har et stort udvalg af flotte industrials til ørepiercinger

Her på webshoppen kan du finde mange forskellige typer af industrials. Vi har bl.a. lange stave i mange forskellige metalfarver. Udover dette, kan du også finde de lange stave i et hav af forskellige afskygninger. Hos BodyMod.dk Shop kan du bl.a. finde industrials med et motiv formet som et kors, hvilket er et rigtig smukt og enkelt smykke. Derudover har vi også et ”sjovt” udvalg, hvor du eksempelvis kan finde en industrial piercing med skæg – en piercing der passer perfekt til ”Movember” måneden, hvor mange mænd anlægger et overskæg som symbol på, at de i fællesskab kæmper mod prostatakræft

Hvordan vælger man det rette industrial smykke?

Valget af piercingsmykke afhænger meget af, hvilken stil du har. Hvis du er til fest og farver, så er en industrial piercing i stærke farver helt sikkert et smykke du vil bryde dig om. Er du derimod til det mere enkle og stilrene look, så kan en lang stav med motiv formet som et kors i en mat farve, være det foretrukne valg for dig. Det handler altså meget om at kigge på sin egen stil, hvorefter man forsøger at finde et smykke, der matcher.

Vi anbefaler, at du giver dig tid til at se vores udvalg igennem. Efter noget tid, hvor du har kigget vores industrials igennem, skulle du gerne have en idé om, hvilket smykke der passer dig og din stil bedst.

Industrials skal renses jævnligt med plejeprodukter

Ligesom med alle andre piercinger, så skal industrials selvfølgelig også jævnligt renses for at undgå infektion. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af plejeprodukter, der kan hjælpe dig med at holde din industrial piercing ren og lækker. Vi anbefaler at købe nogle plejeprodukter med, når du køber din piercing hos BodyMod.dk Shop. Vores plejeprodukter er anerkendte og effektive. Derfor kan du med ro i sindet gøre din piercing ren med vores produkter.

Hvor kan jeg finde mere information om piercinger?

Hvis du bare ikke kan få nok af at læse om piercinger og lignende, så frygt ej. På vores infoblog har vi samlet en masse inspirerende artikler om piercing til dig, der gerne vil vide meget mere om piercing, stretching, plejeprodukter osv. Så hvis du vil vide mere, anbefaler vi dig at besøge vores informationsblog. Her burde det være muligt, at få en masse og ny information om piercingverdenen.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til industrials til ørepiercinger, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.