Industrial stav med livets træ

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at blive den heldige ejer, af selveste livets træ, som leveres på en fed industrial stav, med "blade" for enderne. De to blade, som sidder placeret i hver sin ende af staven, fungerer både som lukkekugler, samt som understregelse af det flotte design. Smykket sættes i øret, ved at man skruer begge blade af, og indsætter staven i de to piercinger, indefra og ud, Bagefter skrues bladene på igen, og smykket sidder nu perfekt.

Selve træet, er helt fantastisk flot designet, med mange fine finesser og detaljer, som virkelig gør det til et mageløst stykke arbejde. Træet er placeret inde i en cirkel, som sidder løst på staven, så den kan flyttes rundt, og sættes lige der hvor man synes den sidder bedst. Smykket leveres desuden med en elastisk lille o-ring, som kan hæftes fast om træet, så man "låser" positionen, når man har fundet det helt rigtige sted.

Livets træ rummer en stærk symbolik, og er karakteriseret af det cirkelrunde design, som symboliserer en sammensmeltning af himmel og jord. I kristendommens verden, symboliserer livets træ ligeledes tanken om evigt liv, så det er virkelig et symbol med masser af kraft og saft i sig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-161
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 38 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial stav med livets træ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.