Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Industrial stav med livets træ3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

119,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Her har du chancen for at blive den heldige ejer, af selveste livets træ, som leveres på en fed industrial stav, med "blade" for enderne. De to blade, som sidder placeret i hver sin ende af staven, fungerer både som lukkekugler, samt som understregelse af det flotte design. Smykket sættes i øret, ved at man skruer begge blade af, og indsætter staven i de to piercinger, indefra og ud, Bagefter skrues bladene på igen, og smykket sidder nu perfekt.

Selve træet, er helt fantastisk flot designet, med mange fine finesser og detaljer, som virkelig gør det til et mageløst stykke arbejde. Træet er placeret inde i en cirkel, som sidder løst på staven, så den kan flyttes rundt, og sættes lige der hvor man synes den sidder bedst. Smykket leveres desuden med en elastisk lille o-ring, som kan hæftes fast om træet, så man "låser" positionen, når man har fundet det helt rigtige sted.

Livets træ rummer en stærk symbolik, og er karakteriseret af det cirkelrunde design, som symboliserer en sammensmeltning af himmel og jord. I kristendommens verden, symboliserer livets træ ligeledes tanken om evigt liv, så det er virkelig et symbol med masser af kraft og saft i sig.

Detaljer
NavnIndustrial stav med livets træ
SKUBarbell-161
Kampagne3 for 2
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeIndustrial stav
PlaceringIndustrial
Længde38 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Industrial stav med livets træ
Din bedømmelse
Industrial stav med livets træ