SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Industrial stav med spike og blækspruttearm

99,00 kr
På lager

Hvis du leder efter noget helt unikt og top nice til din industrial piercing, så er du landet det rette sted! Denne fede industrial stav er formet lidt som en pil, med en spike i den ene ende og en kugle i den anden. Det er dog det midterste stykke, mellem de to piercinghuller, som er det mest interessante her. For mellem de to ender, finder du nemlig en virkelig flot og meget livagtig blækspruttearm. "Armen" er sort i bunden og er endda dekoreret med små sugekopper fra ende til anden.

Den fulde længde på denne stav er 38 mm og blækspruttearmen i midten, er løst placeret på staven. Det betyder at du kan dreje den rundt indtil den sidder i den ønskede position. Når armen sidder som du vil have det, kan du fæstne den med den medfølgende o-ring. Du kan selvfølgelig også bare vælge at lade den sidde løst, så det ser ud som om den bevæger sig ind i mellem.

Smykket er lavet af kirurgisk stål men kan både fås i en variant af ren kirurgisk stål, samt en variant der har fået en flot og elegant guldbelægning udenover. Valget er dit og det samme er denne flotte industrial stav, meget hurtigt efter du har bestilt den.

Detaljer
NavnIndustrial stav med spike og blækspruttearm
SKUBarbell-136
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeIndustrial stav
PlaceringIndustrial
Længde38 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse til ring5 mm.
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Industrial stav med spike og blækspruttearm
Din bedømmelse
Industrial stav med spike og blækspruttearm