Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Industrial piercing med kors

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en industrial piercing, så har vi et fedt smykke at komme i den.

Staven er lavet af kirurgisk stål og har midt på staven fået et kors svejset fast. Du bestemmer naturligvis selv hvilken vej korset skal vende - Intet er forkert, selv på ryglænet af Pavens stol er korset udskåret med den korte ende nedad. Vender korset nedad, symboliserer det ydmyghed og uværdighed.

Du kan også bare vælge at bære korset fordi det er et flot.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-106
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 38 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Perfekt ørepynt
Karakter
Passer perfekt og sidder rigtig godt i øret. Super tilfreds Bedømt af Silje
Piercing fra nettet
Karakter
Jeg har aldrig bestilt piercinger over nettet, eller for den sags skyld købt piercinger før. Men er yderst tilfreds med denne piercing, som jeg bestilte en lørdag og modtog en mandag. Super lækker kvalitet :) Bedømt af MaleneIvetic
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial piercing med kors
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images