Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Industrial stav med diamantlook-50%

44,50 kr Fra 89,00 kr -50%
På lager

Byg din industrial piercing helt som du ønsker det og giv den et ekstra glitrende look med disse smukke kugler. Vælger du først hvilket materiale du ønsker og diverse mål, får du nemlig mulighed for også at vælge dine ønskede kugler til staven. For staven kommer i de materialer og mål du ønsker og med den sammensætning af kugler du bestiller.

Kuglerne er ej heller bare helt almindelige kugler som piercingbranchen har solgt i årevis. Dette er virkelig smukke og glimtende kugler, der skinner som var de belagt med et flot lag diamantstøv. Overfladen er nemlig en speciel ruflet overflade, der stammer fra en sandblæsning af den kirurgiske stålkugle. Kuglerne får derved sit ganske unikke look og det er helt uden at gå på kompromis med kvalitet eller materialet. Samtidig er kuglerne ikke så ruflet at de er ubehagelige at bruge til dagligt, hvad enten du bruger dette industrial smykke som det er tiltænkt i øret, eller om du bruger den lange stav andetsteds.

Bemærk at kuglerne har den smukke sandblæsning hele vejen rundt. De vil derfor altid vil se godt - Uanset hvilken vinkel du ser på dem fra.

Detaljer
NavnIndustrial stav med diamantlook
SKUBarbell-201
Kampagne-50%
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeLige stav
PlaceringIndustrial
Længde38 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Industrial stav med diamantlook
Din bedømmelse
Industrial stav med diamantlook