Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Industrial stav med diamantlook

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Byg din industrial piercing helt som du ønsker det og giv den et ekstra glitrende look med disse smukke kugler. Vælger du først hvilket materiale du ønsker og diverse mål, får du nemlig mulighed for også at vælge dine ønskede kugler til staven. For staven kommer i de materialer og mål du ønsker og med den sammensætning af kugler du bestiller.

Kuglerne er ej heller bare helt almindelige kugler som piercingbranchen har solgt i årevis. Dette er virkelig smukke og glimtende kugler, der skinner som var de belagt med et flot lag diamantstøv. Overfladen er nemlig en speciel ruflet overflade, der stammer fra en sandblæsning af den kirurgiske stålkugle. Kuglerne får derved sit ganske unikke look og det er helt uden at gå på kompromis med kvalitet eller materialet. Samtidig er kuglerne ikke så ruflet at de er ubehagelige at bruge til dagligt, hvad enten du bruger dette industrial smykke som det er tiltænkt i øret, eller om du bruger den lange stav andetsteds.

Bemærk at kuglerne har den smukke sandblæsning hele vejen rundt. De vil derfor altid vil se godt - Uanset hvilken vinkel du ser på dem fra.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-10
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Blandet
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Industrial stav med diamantlook
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.