Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 214

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 48 af 214

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Navlepiercinger uden vedhæng

I kategorien "Uden vedhæng" finder du alle navlepiercinger uden for meget tingel-tangel, vedhænge og andre underlige former. For det meste er det de mest basale piercingsmykker, som f.eks. et navlesmykke med en blank topkugle og en bundkugle med en sten i. Eller hvor bundkuglen f.eks. er udformet som en blomst med små sten i bladende.

Men der er stadig mulighed for at finde smykke piercinger til din navle, uden vedhæng. F.eks. kan der fås navlepiercinger med store hjerter, i smukke guldbelagte materialer og et hav af så sten rundt om både bund og topkugle.

En af de mange fordele ved et piercingsmykke til navlen uden vedhæng, er blandt andet at det er let at bruge i hverdagen. Dyrker man meget sport er det en fordel ikke at have et piercingsmykke man kan skifte over til, hver gang man skal spille håndbold, foldbold, svømme, ride eller bare være fysisk aktiv. Navlesmykker kan nemlig være meget følsomme og specielt de belagte og smykker med vedhæng er ikke gode at bruge når der dyrkes fysisk aktivitet, hvor man kommer i kontakt med andre, sved, vand eller andet. Specielt navlepiercinger af plastikmaterialer er at anbefale når der skal dyrkes sport. De anbefales da hvis man skulle komme ud for at der bliver revet i ens piercing, så giver de efter og chancen for en ødelagt piercing minimeres derfor.

Husk også at holde din piercing i navlen ren, med korrekt aftercare behandling og at rense den med isotonisk saltvand.