Navlepiercing af kirurgisk stål med kobraslange

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også mere til de lidt frække og kække navlepiercinger, som ikke oser langt væk af lyserøde prinsesser? Så tjek lige denne super fede navlepiercing med en kobraslange ud. Den flotte kobra er meget detaljeret udført med det hvislende hoved let foroverbøjet, samt med de karakteristiske brede kanter ned langs siden af hovedet. Hovedet sidder over navlen i den ene ende af staven, mens den bugtende slangekrop sidder i den anden ende af staven, under navlen.

Smykket er lavet af kirurgisk stål, som er et stærkt og solidt materiale, der hverken ruster eller tærer under brug. Kirurgisk stål minder meget om sølv i udseendet, men til forskel fra sølv, så bliver det ikke misfarvet eller mørkt med tiden.

Køb din nye fede kobraslange piercing allerede i dag og så kvitterer vi ved at sende din nye navlepiercing direkte til postkassen, med vores lynhurtige levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-376
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 34 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af kirurgisk stål med kobraslange
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.