Navlepiercing med tribal-kat og blå øjne

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Katten du ser på denne navlepiercing er en tribal-kat. Forstået på den måde, at den har et mønster som ikke forestiller noget, men som alligevel er med til at give katten et dekorativt udseende. Kattehovedet er lavet af messing og efterfølgende blevet belagt med en antik belægning. At den er antik betyder blot at der i kattens dybe detaljer er lagt en sort farve, som får den til at se nærmest oxideret ud. Udover denne antikke belægning har katten fået sine øjne erstattet af to flotte blå sten. Stenene matcher stenen i topkuglen, som ligeledes er blå. Topkuglen er ikke en traditionel rundt kugle, men nærmere en flad disk eller et dekorativt skjold.
Staven på smykket er lavet af kirurgisk stål og har almindelige navlepiercingmål, som er en længde på 10 mm. og en tykkelse på 1,6 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-95
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med tribal-kat og blå øjne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.