Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med bevægelige led

139,00 kr
På lager

Navlepiercingen du ser på billedet herover, er en såkaldt omvendt navlepiercing - Kaldes også reverse navlepiercing. Den har fået navnet pga. vedhænget, som normalt sidder i bunden af smykket og hænger frit fra bundkuglen. På denne model er vedhænget flyttet fra bunden af staven til toppen af staven. Man kan derfor sige at smykkets topkugle er blevet til smykkets bundkugle.

Smykket her har ikke nogen topkugle, men derimod et flot vedhæng, som hænger hvorfra topkuglen burde have siddet. Vedhænget består af 5 klare sten, som alle sidder fast ved hjælp af 4 små fangarme. Alle sten sidder i hver deres led, hvor den øverste sten sidder fast på staven. Derefter er der altså hele 4 led, som gør at vedhænget frit kan bevæges frem og tilbage. Dog ikke længere frem end at stenene sidder på en lige linje og ikke længere tilbage end bundkuglen.

Staven på denne navlepiercing er lavet af kirurgisk stål og vedhænget af messing. Hele smykket har efterfølgende fået en overfladebelægning for at opnår smykkets tre forskellige farver. Vælg mellem den klassiske blankpolerede udgave eller gå efter en af de to guldbelagte modeller. Uanset hvilken model du vælger, vil der være klare sten i vedhænget.

Detaljer
NavnNavlepiercing med bevægelige led
SKUBelly-152
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeOmvendt navlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Bundkugle5 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med bevægelige led
Din bedømmelse
Navlepiercing med bevægelige led