Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Playboy™ navlepiercinger

Navlepiercinger fra Playboy er smykker af den bedste kvalitet og når du køber Playboy smykker her hos os, er du samtidig sikret at du får den ægte vare. Vi køber kun Playboy hos autoriserede leverandører og kan af samme grund garantere dig at du får et ægte Playboysmykke, når du handler piercinger hos BodyMod.dk Shop.

Når du køber en Playboy navlepiercing hos os, betaler du ikke ikke bare for navnet men også for et smykke af rigtig god kvalitet. Smykkerne er generelt meget detaljerede udført og lyser langt væk af at der er lagt vægt på kvalitet, frem for kvantitet. Det er endnu en af de ting som kendetegner Playboys produkter generelt. Omhyggelig bearbejdning samt et flot slutresultat, kan således ofte ses, som en rød tråd i de ting der kommer fra Playboy.

Playboy startede sin storhedstid i 1950'erne, efter det blev grundlagt af Hugh Hefner i Chicago, i 1953. Hefner banede herefter vejen for erotiske billeder som satte sit præg på både Playboy bladet, men også samfundet i al almindelighed, de næste 20 år frem.

I dag er der ikke længere nogen som løfter et øjenbryn ved synet af erotiske billeder og Playboy udgives nu i ca. 3 millioner eksemplarer, i 40 forskellige lande. Men dengang Hefner startede sin unikke forretning, var det helt uhørt og aldrig før set, at unge kvinder blev publiceret uden en trævl på kroppen. Så set i lyset af datidens restriktive syn på sexualitet og erotik, har Hugh Hefners initiativer nok haft en del indflydelse på den kommende kvindefrigørelse som så mange piger og kvinder i dag kan tage som en selvfølge.

Smykkerne du finder i denne kategori, vil ikke bære præg af hverken erotik eller sex. De vil alle bære den let genkendelige Playboy Bunny, med de to strittende ører og den kække butterfly. Et motiv der er perfekt til enhver navlepiercing.