Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Navlepiercing - Personlige designs

Navlepiercinger laves i alle former for designs, og især de personlige er meget populære. I dag går folk meget op i unikke personlige piercingsmykker, og til det formål er vores personlige navlepiercinger perfekte. Læs videre og se hvilke unikke muligheder vi tilbyder.

Navlepiercing med navn, stjernetegn, bogstaver etc.

I kategorien her finder du navlepiercinger der alle har et personligt twist. Det kan være piercingsmykker med dit stjernetegn, bogstaver der symboliserer dit venskab med en veninde, kampen mod kræft og meget andet.

Navlepiercing med navn

Som de første i Danmark, måske endda i Europa, kan BodyMod.dk Shop tilbyde navlepiercinger med navn. Du kan helt selv vælge hvilket navn du ønsker og vi laver det specielt til dig. Leveringstiden er stadig lige så hurtig som den plejer, selvom vi laver vedhænget specielt til dig.

Navlepiercing med bogstav

Søger du en navlepiercing med bogstav, kan vi også hjælpe dig med det. Vi fører hele alfabetet her i shoppen, i et smukt design med små klare sten.
Disse navlepiercinger er perfekt til dig som ønsker et personligt præg, eller måske søger den perfekte gave til en du holder af. Med en navlepiercing med bogstav rammer man aldrig helt forkert.

Navlepiercing med stjernetegn

Er du tyr, løve eller måske noget helt tredje? Giv din navlepiercing et personligt præg ved, at købe en af vores smukke navlepiercinger med stjernetegn som vedhæng.
Så søger du en navlepiercing med stjernetegn, er du helt sikkert kommet til den rigtige side. Disse navlepiercinger er lavet med et meget kort vedhæng som sikre, at vedhænget ikke sidder fast i din buksekant.

Navlepiercinger i topkvalitet

Vi gør en dyd ud af tilfredse kunder, det er trods alt det vi lever af. Derfor forhandler vi kun navlepiercinger i topkvalitet. Vi kontrollerer jævnligt vores navlepiercinger for holdbarhed og andre ting, og kan derfor stå 100% inde for vores produkters kvalitet.
Alle navlepiercinger er lavet i kirurgisk stål 316L, der anses for at være blandt de bedste materialer på markedet for piercingsmykker. Vi anbefaler, at disse piercingsmykker kun bruges i en færdighelet piercing og at du renser din navlepiercing jævnligt med isotonisk saltvand. Grunden dertil er, at man ikke må udskifte en navlepiercing før den er færdighelet, samt det faktum at et vedhæng tit lægger pres på en helende piercing.