Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 150

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 til 48 af 150

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Navlepiercing med vedhæng

Hos BodyMod.dk Shop forhandler vi alle slags navlepiercinger med vedhæng. Vores udvalg er så stort, at det burde være muligt at finde navlepiercinger for enhver smag. Er du på jagt efter et smukt smykke til din navlepiercing, så er du uden tvivl kommet til det rette sted.

Alle de navlepiercinger med vedhæng du finder her på siden er lavet af kvalitetsmaterialer. Det er bl.a. materialer som kirurgisk stål 316L, som bliver betegnet som en af de sikreste materialer på markedet. Hvis du vil læse mere om kirurgisk stål, så anbefaler vi, at du besøger vores informationsblog.

Find en flot navlepiercing i vores store udvalg

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort og flot udvalg af navlepiercinger med vedhæng. Der er noget for enhver smag. Vi har bl.a. smukke navlepiercinger med turkis sten og bladevedhæng. Bladevedhænget giver et meget enkelt og feminint udtryk, hvilket mange kvinder godt kan lide.

Hos BodyMod.dk Shop sælger vi kun produkter, som vi kan stå 100% inde for. Det betyder, at vores produkter herunder navlepiercinger med vedhæng er af en meget høj kvalitet. Vi bestræber os på at kunne levere kvalitetsprodukter til meget overkommelige priser. Derudover vægter vi kundeservice meget højt. Du kan altså derfor trygt bestille din næste navlepiercing med vedhæng hos BodyMod.dk Shop – vi giver dig en god købsoplevelse.

Ta’ et kig på vores store udvalg og bliv inspireret til at finde en navlepiercing med vedhæng, der passer på lige netop dig og dit behov.

Personliggør din stil med en smuk og unik navlepiercing med vedhæng

Vores store udvalg af navlepiercinger med vedhæng kan hjælpe dig med at personliggøre din stil og kropsudsmykning. En navlepiercing er en meget smuk piercing og klæder generelt kvinder meget. Med vores smukke og unikke navlepiercinger med vedhæng kan du personliggøre din stil ekstra meget ved at vælge et navlepiercingssmykke, der passer godt på dig og din tøjstil.

Hvis du eksempelvis går i noget tøj, der er meget indie-inspireret, så er en navlepiercing med bladevedhæng lige noget for dig. Bladevedhæng og indiestil går nemlig hånd i hånd. Ta’ et kig på vores udvalg og find et smykke, der passer på dig og din stil.

Husk at få renset din piercing ved udskiftning

Når du skifter piercingsmykke i navlen, så er det vigtigt, at du får renset din piercing. Ved at rense din piercing omhyggeligt, så forebygger du eventuelle infektioner og betændelser. Det anbefales at pille så lidt ved piercingen som muligt, da der tit og ofte kan sidde bakterier på fingrende, der leder til betændelse. Hvis du absolut skal pille ved din piercing, så husk at vaske dine hænder grundigt først.

Kunne du tænke dig at vide mere om navlepiercinger og vedhæng?

Hvis du gerne vil vide mere om piercinger og vedhæng, så bør du tjekke vores informationsblog ud. På informationsbloggen finder du mange forskellige og spændende artikler om piercinger, stretching, plejeprodukter osv. Ta’ et kig på informationsbloggen og bliv klogere på piercinger. Man bliver aldrig for gammel til at lære nye ting.

God fornøjelse med din navnepiercing med vedhæng.