Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

34 vare(r)

pr. side

34 vare(r)

pr. side

  • 30 dages returret
    Få smykket i hånden og vurder selv
  • Trustpilot
    Over 600 gode bedømmelser ().
  • Dansk kundeservice
    Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Navlepiercing til gravide

Når kvinder bliver gravide, er der mange som tænker, at nu skal de have deres navlepiercing ud, fordi der ikke er plads til den pga. den store mave. Det er faktisk ikke tilfældet. Med en navlepiercing der er specielt fremstillet til gravide, er det faktisk muligt at beholde sin piercing i navlen under graviditeten.

I teksten herunder kan du læse mere om navlepiercinger til gravide. Hvis du er en gravid kvinde og gerne vil beholde din navlepiercing, så anbefaler vi, at du læser med her.

Bibehold din navlepiercing under graviditeten

Som tidligere nævnt er det faktisk muligt at beholde sin navlepiercing som gravid kvinde. Selvom maven vokser sig stor, så kan du med en navlepiercing til gravide bibeholde din piercing under graviditeten. Hos BodyMod.dk Shop kan du finde navlepiercinger til gravide, der er specielt fremstillet til maver, der vokser. Stavene på navlepiercingerne er ekstra lange, hvilket betyder, at din mave kan vokse ligeså tosset som den vil uden, at det går udover piercingen eller din mave. Staven er lavet af blød PTFE og det betyder, at staven følger kroppens former og bevægelser under hele kvindens graviditet.

Hos BodyMod.dk Shop kan du finde mange forskellige navlepiercinger til gravide

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af navlepiercinger til gravide. Det er muligt at få piercingerne i et hav af forskellige farver, motiver og former. Du kan bl.a. få en navlepiercing med en smuk sten i. Hos os finder du navlepiercinger til enhver smag.

Hos BodyMod.dk Shop har vi navlepiercinger til gravide i en høj kvalitet. Du er altså som gravid kvinde sikker på at få et produkt, der er 100% i orden. Selvom vores kvalitet er meget høj, så betyder det ikke, at vores priser er lige så høje. Hos BodyMod.dk Shop ønsker vi at sælge produkter af høj kvalitet til så lave priser som mulig.

Ligesom med alle andre piercinger, så er det vigtigt at få rengjort sin navlepiercing jævnligt. Hos BodyMod.dk Shop sælger vi også plejeprodukter, der hjælper dig med en effektiv rengøring af din piercing. Så hvis du vil undgå bakterier og betændelser i din piercing, så anbefaler vi at rengøre med vores plejeprodukter.

Vil du vide mere om navlepiercinger?

Hvis du gerne vil vide mere om navlepiercinger, så anbefaler vi dig at besøge vores blog. På bloggen kan du finde en masse information om navlepiercinger og piercinger generelt. Du kan bl.a. læse om, hvilke materialer piercingerne bliver af samt hvilke fordele og ulemper, der er ved at vælge det ene materiale frem for det andet.

Hvis du har et spørgsmål som du ikke kan finde svar på i de artikler, der ligger på bloggen, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at give dig det mest fyldestgørende svar som overhovedet muligt.

Vi ønsker dig alt held og lykke i dit videre graviditetsforløb.

PS. graviditetssmykker kan også bruges til mænd med ølmave :)