Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

28 vare(r)

pr. side

28 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Hestesko til læbepiercinger

Hos BodyMod.dk Shop har vi en masse forskellige piercingsmykker til læbepiercinger. Nogle af de mest populære af disse smykker er hesteskoen. Hesteskoen er et piercingsmykke, der overraskende nok ligner en hestesko. I hver ende af hesteskoen er eksempelvis placeret to kugler, der giver smykket et ekstra pift. Du kan f.eks. også få hestesko til piercing med spikes i enderne. Om du vælger kugler, spikes eller noget helt tredje er op til dig selv.

I teksten herunder kan du læse mere om det populære hestesko-smykke. Du vil bl.a. kunne læse lidt om vores store udvalg her på siden, men det vil også være muligt at få nogle gode råd til, hvordan du bør bærer dig ad rent hygiejnemæssigt.

Stort udvalg af hestesko til piercing hos BodyMod.dk Shop

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af forskellige hestesko til diverse læbepiercinger. Du kan finde et hav af forskellige farver og udsmykninger. Vi har eksempelvis en hestesko i farven multicolor – en super fed hestesko, der blander alle farver. Derudover har vi også hestesko med spikes i enderne. Denne type hestesko er til de personer, der tør at være lidt våget og bryde nogle grænser.

Kvaliteten af vores hestesko er selvfølgelig meget høj. Hos BodyMod.dk Shop sælger vi ikke produkter, som vi ikke kan stå 100% inde for. Derfor kan du altid forvente at finde et stort udvalg af hestesko af en meget høj kvalitet. Selvom vores kvalitet er meget høj, så er det ikke ensbetydende med, at vores priser også ligger i den høje ende. Nej, hos BodyMod.dk Shop kan du altid forvente et stort udbud af piercingsmykker til lave priser. Selvom vores priser nogen gange kan virke meget lave, så skal du vide, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Kvalitet og glade kunder er det vigtigste for os.

En god gaveide

Hvis du er på jagt efter en gave til en god ven eller veninde, der elsker piercinger, bør du uden tvivl købe en hestesko til piercing. Din ven eller veninde bliver uden tvivl glad for denne type piercing, da den oftest vil blive anset for et mere anderledes piercingsmykke end en "almindelig og kedelig" kuglering. Køb hesteskoen i en farve som du ved din ven eller veninde kan lide og overrask modtageren på bedste vis.

Hestesko til piercing og hygiejne

Ligesom alle andre piercinger, så skal hesteskoen også rengøres. Hvis du ikke ved, hvilke plejeprodukter der er gode at bruge, så kan du med fordel kigge på vores side om hygiejneprodukter. Her kan du finde et stort udvalg af forskellige plejeprodukter, der alle kan hjælpe med at få rengjort din piercing og din hestesko. En god hygiejne er vigtig, hvis man vil undgå bakterier og betændelser i piercingen. Betændelse er noget af det værste man kan blive udsat for. Derfor skal du huske at få rengjort din hestesko jævnligt – det er for dit eget bedste. Husk at skrue begge ender af hesteskoen og få renset efter ved samlingspunkterne. Det er nemlig her der oftest kan sidde skidt og samle sig kropsvæsker.

Læs mere om piercinger på vores blog

Hvis du ikke har fået nok information indenbords om piercinger og hestesko, så har vi også en informationsblog om piercinger. På denne blog kan du læse meget mere om piercinger, piercingsmykker, materialerne osv. Så skynd dig ind på bloggen og slå dig løs. Der er en masse spændende artikler som bare venter på at blive læst.