Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af 14 karat guld med stjernetop

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her har en stjerneformet top, der er lavet af 14 karat guld. Denne top kan du vælge i flere materialer, blandt andet 14 karat hvidguld. Toppen sidder på en labret af PTFE, og den sidder fast ved hjælp af den lille pind, der sidder under den. Denne pind bliver presset ned i labretten og fungerer derfor også som en lukkemekanisme.

Smykket kan bruges til flere forskellige piercing. Labretter er et meget alsidigt smykke, som blandt andet kan bruges i læbepiercinger som Madonna-piercing. Den kan også bruges i øret som en traguspiercing. Der er mange valgmuligheder - det eneste du skal være opmærksom på er målene på smykket. Hvis de ikke stemmer overens med målene på din piercing, så kan det hurtigt blive svært, at bruge smykket som man ønsker det. Målene på smykket ovenfor måler 1,2 mm. i trådtykkelse og 8 mm. i længde - derfor vil den også være perfekt til en Madonna-piercing, som nævnt før.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-37
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale PTFE
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med stjernetop
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.