Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Piercingkugle i flere farver

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Disse utroligt flotte piercingkugler er alle lavet i massiv kirurgisk stål, men er belagt med et tyndt lag farvet titanium ved hjælp af en proces kaldet anodisering.

Den tynde titaniumsbelægning kan danne flere forskellige farver og her får du mulighed for at vælge mellem farverne:

  • Sort
  • Blå
  • Grøn
  • Lilla
  • Lyseblå

Du kan vælge mellem flere forskellige farver, men desværre kan vi ikke tilbyde alle i alle størrelser. Derfor er det kun den sorte, som der er den mest populære, som fås i alle størrelser. Husk at vælge den rigtige størrelse i både diameter og trådtykkelse, i boksen til højre for billedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-21
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Virklig fin!
Karakter
Super fin kugle hvis man mangler en eller ikke synes at en kugle med sten passer til situationen. Dejlig billig! Bedømt af Pernille
så fine
Karakter
jeg er helt vild med disse kugler jeg bruger dem selv til mine 3 helix piercinger og det ser så feminin ud
kan varmt anbefalde dem
Bedømt af så fine
Fantastiks
Karakter
Godt Bedømt af Kapser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images