Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Kugle med valgfri fræk tekst

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en almindelig tungepiercing og vil du gerne pifte dit udseende lidt op, så bør du prøve at købe en løs kugle med valgfri tekst.

Denne kugle kan vælges i femten forskellige designs, som alle har et mere eller mindre frækt budskab. Kuglen er lavet af kirurgisk stål og kommer med en lækker belægning over teksten, som er helt glat. Det beskytter både designet men vigtigst af alt også dine tænder.

Kuglerne er også idéelle at have liggende, hvis man skulle tabe eller i værste tilfælde, sluge sin kugle - Så har man altid en ekstra kugle.

Så vil du bare have en ekstra fræk kugle liggende, eller vil du pifte dit nuværende look op, så er denne løse kugle til tungepiercinger et perfekt valg.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-31
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 7 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kugle med valgfri fræk tekst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.