Tungepiercing med terning

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

Er du allergiker, bør du anvende titanium

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du går og leder efter et lidt anderledes smykke til din tungepiercing, så kan du muligvis have fundet hvad du søger lige her. Denne tungepiercing er udstyret med en rigtig flot terning i stedet for en almindelig rund kugle, som de fleste ellers går med. Terningen er detaljeret udført med "øjne" på alle sider, så man er altså ikke i tvivl om at det er en terning.

Selve terningen er lavet af kirurgisk stål men du har mulighed for at vælge en stav af enten titanium eller kirurgisk stål, da modellen lagerføres i begge materialer. Du kan ligeledes selv vælge længden på din tungepiercing, fra blot 10 mm og op til 19 mm.

Så skynd dig at slå til mens lager stadig haves og få dig en lækker og unik tungepiercing som er skræddersyet til dine ønsker og behov, i et materiale og en længde helt efter dit eget ønske.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-Terning
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Farve Blank
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med terning
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.