Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Bindeled til vedhæng

Aktiveres automatisk ved kassen

...

5,00 kr
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

En navlepiercing, eller en hvilken som helst anden piercing med vedhæng, er konstrueret på en måde, så hvis vedhænget af en eller anden årsag skulle hænge fast i f.eks. tøj, så bliver hele piercingsmykket ikke flået ud af kroppen. Det er kun selve vedhænget der falder af, da det er forbundet til selve piercingen med et lille bindeled der kan give efter, hvis uheldet skulle ske.

Vi får jævnligt forespørgsler fra kunder der har købt navlepiercing med vedhæng, som ikke kan forstå at piercingsmykkerne går så hurtigt i stykker. Det viser sig dog i langt de fleste tilfælde, at navlepiercingen ikke er gået i stykker, men blot har siddet fast i en buksekant eller at vedhænget er blevet revet af, når blusen er blevet taget af. Men det er simpelthen en sikkerhedsforanstaltning, så navlen ikke bliver revet og flået i smykket.

Er du en af dem, hvor vedhænget er faldet af, kan du her købe en lille pakke med tre nye ringe, som igen kan fæstne dit vedhæng til dit piercingsmykke.
Du vælger selv farven blandt fem forskellige farver, alt efter hvilken farve din nuværende piercing har. Diameteren på ringen kan du også selv vælge. Også diameteren på ringen kan du vælge. Langt de fleste navlepiercinger bruger en ring på 4 mm. Vi har dog valgt at lagerføre en mindre model på kun 3 mm. også.

Detaljer
NavnBindeled til vedhæng
SKUPart-18
LukketypeTwist
TypeLøs ring
MaterialeRustfrit stål
Antal enheder3 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bindeled til vedhæng
Din bedømmelse
Bindeled til vedhæng