Bindeled til vedhæng

Lagerstatus: På lager

Pris: 5,00 DKK

Nu kun: 4,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

En navlepiercing, eller en hvilken som helst anden piercing med vedhæng, er konstrueret på en måde, så hvis vedhænget af en eller anden årsag skulle hænge fast i f.eks. tøj, så bliver hele piercingsmykket ikke flået ud af kroppen. Det er kun selve vedhænget der falder af, da det er forbundet til selve piercingen med et lille bindeled der kan give efter, hvis uheldet skulle ske.

Vi får jævnligt forespørgsler fra kunder der har købt navlepiercing med vedhæng, som ikke kan forstå at piercingsmykkerne går så hurtigt i stykker. Det viser sig dog i langt de fleste tilfælde, at navlepiercingen ikke er gået i stykker, men blot har siddet fast i en buksekant eller at vedhænget er blevet revet af, når blusen er blevet taget af. Men det er simpelthen en sikkerhedsforanstaltning, så navlen ikke bliver revet og flået i smykket.

Er du en af dem, hvor vedhænget er faldet af, kan du her købe en lille pakke med tre nye ringe, som igen kan fæstne dit vedhæng til dit piercingsmykke.
Du vælger selv farven blandt fem forskellige farver, alt efter hvilken farve din nuværende piercing har. Diameteren på ringen kan du også selv vælge. Også diameteren på ringen kan du vælge. Langt de fleste navlepiercinger bruger en ring på 4 mm. Vi har dog valgt at lagerføre en mindre model på kun 3 mm. også.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Part-18
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Rustfri stål
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Bindeled til vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.