Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Bindeled til vedhæng

Lagerstatus: På lager

5,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

En navlepiercing, eller en hvilken som helst anden piercing med vedhæng, er konstrueret på en måde, så hvis vedhænget af en eller anden årsag skulle hænge fast i f.eks. tøj, så bliver hele piercingsmykket ikke flået ud af kroppen. Det er kun selve vedhænget der falder af, da det er forbundet til selve piercingen med et lille bindeled der kan give efter, hvis uheldet skulle ske.

Vi får jævnligt forespørgsler fra kunder der har købt navlepiercing med vedhæng, som ikke kan forstå at piercingsmykkerne går så hurtigt i stykker. Det viser sig dog i langt de fleste tilfælde, at navlepiercingen ikke er gået i stykker, men blot har siddet fast i en buksekant eller at vedhænget er blevet revet af, når blusen er blevet taget af. Men det er simpelthen en sikkerhedsforanstaltning, så navlen ikke bliver revet og flået i smykket.

Er du en af dem, hvor vedhænget er faldet af, kan du her købe en lille pakke med tre nye ringe, som igen kan fæstne dit vedhæng til dit piercingsmykke.
Du vælger selv farven blandt fem forskellige farver, alt efter hvilken farve din nuværende piercing har. Diameteren på ringen kan du også selv vælge. Også diameteren på ringen kan du vælge. Langt de fleste navlepiercinger bruger en ring på 4 mm. Vi har dog valgt at lagerføre en mindre model på kun 3 mm. også.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Part-18
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Rustfri stål
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Bindeled til vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.