Ring med kors

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Der findes næsten ikke noget mere klassisk end et kors så hvis du er til klassiske smykker, vil denne søde lille ring sikkert være et hit hos dig. Ringen er primært beregnet til næsen men kan dog også sagtens bruges i øret, til f.eks. en helix eller en traguspiercing. Korset er det eneste motiv på ringen som derfor fremstår både tidløs og enkel i sit design.

Du vælger selv om du ønsker din ring med kors i den traditionelle blanke model, eller om du vil prøve enten den sorte eller guldfarvede variant. Den blanke model er udført i ren kirurgisk stål mens de to andre har fået tilført en belægning som giver dem deres flotte farve.

Når du skal have din ring med kors sat i din piercing, giver du den blot et lille tvist til hver sin side, og fører smykket ind på plads. Herefter drejer du blot ringen tilbage på plads igen og din smukke ring med det klassiske kors, sidder nu som den skal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-86
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Lækkert smykke
Karakter
Flot piercing, nem at håndtere!
#thumbs up
Bedømt af Sarah
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med kors
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images