Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Turkis plug af sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du har måske hørt om Turkisen som er en meget flot og iøjnefaldende turkisfarvet sten, med smukke strukturer der forgrener sig på kryds og tværs af denne unikke sten. Her er den vidunderlige sten udskåret til en plug, hvor den rigtig har mulighed for at komme til sin ret. Pluggen er helt enkel og simpel og lavet som et ud-i-et smykke, uden o-ringe, aftagelige dele eller andre finurlige sager. Smykket skal slet og ret bare lirkes ind på plads i øret, hvor det vil sidde og være et rigtigt flot blikfang, med sin smukke turkise farve.

Denne plug fås i et hav af forskellige størrelser så det er muligt for de fleste med stretchede ører, at finde en model der passer til dem. Udvalget af størrelser spænder fra 3-25 mm. så der er virkelig noget for enhver smag.

Husk på at den turkise plug er lavet af organisk materiale som er hentet direkte fra naturen og at hvert smykke derfor er unikt i sit mønster. Du vil af samme grund heller ikke kunne bestille to fuldstændigt ens plugs, da der altid vil være små forskelle på strukturen i hvert enkelt smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-24
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Farve Blå
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Super fede
Karakter
Jeg har kun godt at sige om disse smykker. Har 10 mm. i hvert øre og det hele spiller bare. :) Bedømt af Keld
7 mm
Karakter
Som jeg også har skrevet til nogle træplugs, så var de her super fede men umulig at få i med den 'rigtige størrelse'. Jeg har lige nu 8 mm stretch, men køber 7 mm plugs - det samme gælder for dem her! Fragt var ellers super hurtigt, som sædvanlig og farven er præcis som på billederne :) Bedømt af Signe
8mm
Karakter
Jeg købte et sådan sæt i 8mm
og jeg var ganske tilfreds med dem, de var lidt svære at få i men når først de sidder i er de super behagelige ! og ser super flotte ud !
Bedømt af Anne-Sofie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Turkis plug af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.