Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Snowflake obsidian plug

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne plug har et utroligt komplekst deisgn. Snowflake Obsidian er en helt speciel "underart" af stenen Obsidian, som er en vulkansk bjergart. Pluggen er lavet af 100% massiv snowflake obsidian, men lad det ikke skræmme dig. For selvom det er en sten, så er vægten utrolig lav.

Motiven er dog ikke at tage fejl af. Det er meget komplekst, i det at mængden af snefnug er utroligt varierende. Nogle plugs er mere hvide end sorte og andre omvendt. Der er ingen tvivl om at denne plug er et hunderede procent naturlig og giver bestemt et look derefter. Så er du til lækre organiske materialer, så lade ikke denne gå forbi dit stretch.

Modellen fås i størrelser fra 3 mm. til 25 mm. - Som altid kan organiske plugs variere i størrelsen på op til 0,5 mm. hvilket ikke er meget, men stadig skal bemærkes.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-39
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Farve Sort/Hvid
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Snowflake obsidian plug
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.