Tunnel med sten og stjernesten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du til det ultimative bling bling og stretching? Så er det her du finder de vildeste tunnels til dine huller i ørerne. Denne tunnel er lavet af massiv kirurgisk stål, som du enten vælger i en neutral blankpoleret udgave eller med en lækkert sort titaniumsbelægning. Tunnelen er udstyret med funklende flotte sten hele vejen rundt langs kanten, samt en stor flot stjerne i midten. Og selvom denne tunnel allerede ser utrolig fed ud, selv i de små størrelser, så bliver det selvfølgelig kun bedre og bedre jo længere man kommer op i størrelse.

Bagpå denne tunnel finder du et solidt gevind, som gør den både let og ligetil at sætte i øret og tage ud igen. Den skilles blot ad, føres gennem øret. og samles så igen. Der er flere forskellige flotte farvekombinationer som du frit kan vælge imellem. Du vælger både farven på materialet samt farven på den smukke stjernesten som pryder midten af smykket. Hvis du vælger den sorte model med den røde stjernesten vil stenene langs kanten være hot pink, som er en lidt mørkere variant af lyserød.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-38
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med sten og stjernesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.