Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Titaniumbelagt plug med sten og skruegevind

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Meget flot plug af kirurgisk stål der blevet belagt med et tyndt lag titanium, som giver den en lækker farve på overfladen. Du kan selv vælge imellem en flot sort farve eller en dejlig multifarvet plug med masser af spræl og farvespil i materialet.

Ud over farvevalg på materialet har du også mulighed for at vælge farven på den store flotte sten som fylder hele fronten ud. Både den sorte samt den multifarvede model fås nemlig med enten klare eller aurora borealis farvede sten. Aurora borealis er en sten som ved første øjekast godt kan se klar ud men som har den unikke egenskab at den reflekterer alle regnbuens farver i sin overflade, når lyset falder på den.

Pluggen kan fås i mange forskellige størrelser, lige fra 3 mm og op til 16 mm. i diameter. Den er nem at få ind i øret da bagsiden kan skrues af før indførelse i dit stretch. Så er der kun tilbage at vælge din foretrukne farve samt ønskede størrelse, før du lægger din nye flotte plug i kurven og går videre til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-113
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Funklende og flot
Karakter
Jeg har dem i multifarvet med en sten i Aurora Borealis og det er en virkelig flot plug! Alle farverne blander sig med hinanden og skaber en smuk effekt, når lyser rammer dem. Hvis man er til lidt ekstra shine, bliver man helt sikkert ikke skuffet :) Bedømt af Ditte
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Titaniumbelagt plug med sten og skruegevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.