Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel formet som møtrik

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du behøver ikke at være håndværker for at gå med denne specielle tunnel. Hvis du bare synes den er fed eller at en "hexagon" er en pæn facon, så er smykket her absolut noget for dig.

Hexa betyder 6, hvilket næsten giver sig selv, når man ser at den er sekskantet - Præcis som en møtrik. Indvendig i denne tunnel er der små ringe, som ligner en rigtig møtriks gevind. Møtrikken kan vælges i seks forskellige størrelser, som strækker sig fra 6 - 16 mm.
Alt er naturligvis lavet af kirurgisk stål, så du ikke skal være bange for nikkel og andre skadelige stoffer.

Tunnelen har, der hvor øret skal sidde, en fordybning, så møtrikkens kanter gør at den ikke falder ud af øret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-91
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super fed!
Karakter
Jeg er helt vildt tilfreds med dette smykke. Det er flot, let og tiltrækker en masse opmærksomhed :) Dog skal man lige være opmærksom på, at der ikke er skruegevind på, og man derfor skal 'tvinge' smykket gennem øret. Men er dit hul helet godt nok, burde det slet ikke være et problem. Bedømt af Julie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel formet som møtrik
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.