Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel af kirurgisk stål med livets træ-60%

Aktiveres automatisk ved kassen

...

39,60 kr Fra 99,00 kr -60%
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Denne vanvittig flotte tunnel, er nok et af de fedeste stretch smykker du nogensinde kommer til at se. Motivet af Livets Træ er usædvanlig detaljeret, og er skåret direkte ud af det blanke stål, på fronten af denne super lækre tunnel. Træet er desuden dekoreret med skønne klare sten, der fremstår som dug-tunge blade.

Træet er, ud over at være så utrolig flot lavet, også bærer af en stærk symbolik. Livets Træ er et symbol der rummer flere betydninger. Det er blandet blevet brugt i nordisk mytologi, som en forestilling om et verdenstræ, der forbinder himmel og jord. I det gamle testamente var det derimod symbolet på evigt liv, som mennesket mistede, da det spiste af kundskabens træ. Symbolikken går mange hundrede år tilbage men har stadig lige så stærk en rumklang i dag, som det havde i den fjerne fortid.

Træet er smukt rammet ind af et mønster af snoninger, der harmonerer flot med selve træets mønster. Den dejlige tunnel fås desuden lige fra blot 6 mm. i diameter, og helt op til et stretch på 25 mm. Jo større en størrelse du bruger, desto flottere og mere tydelige, bliver detaljerne i motivet selvfølgelig også. Den mindste størrelse på 6 mm. har kun plads til to sten i designet, mens resten er udstyret med fire klare sten.

Detaljer
NavnTunnel af kirurgisk stål med livets træ
SKUTunnel-141
Kampagne-60%
TypeTunnel
PlaceringStretching
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
Dybde15 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af kirurgisk stål med livets træ
Din bedømmelse
Tunnel af kirurgisk stål med livets træ