Tunnel af kirurgisk stål med livets træ

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne vanvittig flotte tunnel, er nok et af de fedeste stretch smykker du nogensinde kommer til at se. Motivet af Livets Træ er usædvanlig detaljeret, og er skåret direkte ud af det blanke stål, på fronten af denne super lækre tunnel. Træet er desuden dekoreret med skønne klare sten, der fremstår som dug-tunge blade.

Træet er, ud over at være så utrolig flot lavet, også bærer af en stærk symbolik. Livets Træ er et symbol der rummer flere betydninger. Det er blandet blevet brugt i nordisk mytologi, som en forestilling om et verdenstræ, der forbinder himmel og jord. I det gamle testamente var det derimod symbolet på evigt liv, som mennesket mistede, da det spiste af kundskabens træ. Symbolikken går mange hundrede år tilbage men har stadig lige så stærk en rumklang i dag, som det havde i den fjerne fortid.

Træet er smukt rammet ind af et mønster af snoninger, der harmonerer flot med selve træets mønster. Den dejlige tunnel fås desuden lige fra blot 6 mm. i diameter, og helt op til et stretch på 25 mm. Jo større en størrelse du bruger, desto flottere og mere tydelige, bliver detaljerne i motivet selvfølgelig også. Den mindste størrelse på 6 mm. har kun plads til to sten i designet, mens resten er udstyret med fire klare sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-141
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 15 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål med livets træ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.