Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af kirurgisk stål med livets træ

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne vanvittig flotte tunnel, er nok et af de fedeste stretch smykker du nogensinde kommer til at se. Motivet af Livets Træ er usædvanlig detaljeret, og er skåret direkte ud af det blanke stål, på fronten af denne super lækre tunnel. Træet er desuden dekoreret med skønne klare sten, der fremstår som dug-tunge blade.

Træet er, ud over at være så utrolig flot lavet, også bærer af en stærk symbolik. Livets Træ er et symbol der rummer flere betydninger. Det er blandet blevet brugt i nordisk mytologi, som en forestilling om et verdenstræ, der forbinder himmel og jord. I det gamle testamente var det derimod symbolet på evigt liv, som mennesket mistede, da det spiste af kundskabens træ. Symbolikken går mange hundrede år tilbage men har stadig lige så stærk en rumklang i dag, som det havde i den fjerne fortid.

Træet er smukt rammet ind af et mønster af snoninger, der harmonerer flot med selve træets mønster. Den dejlige tunnel fås desuden lige fra blot 6 mm. i diameter, og helt op til et stretch på 25 mm. Jo større en størrelse du bruger, desto flottere og mere tydelige, bliver detaljerne i motivet selvfølgelig også. Den mindste størrelse på 6 mm. har kun plads til to sten i designet, mens resten er udstyret med fire klare sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-141
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 15 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål med livets træ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.