Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Sort buet stav med spikes

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne buede stav er lavet at massiv kirurgisk stål som så efterfølgende er blevet belagt med et lag flot sort titanium. Buede stave som disse bliver oftest brugt til piercinger i øjenbrynet, intimt eller i brystet. Denne stav er lidt af en opmærksomhedsskaber, i og med at den er sort og derfor står i skarpere kontrast til huden, end f.eks. blanke smykker gør.

Du kan få denne stav i to forskellige trådtykkelser, hvor den mindste model også findes i to forskellige længder. Alle modellerne har dog det til fælles, at de er udstyret med frække spidse spikes, i enderne. Det giver denne stav lidt ekstra kant, frem for hvis det den blot havde haft almindelige lukkekugler for enderne.

Vælg selv din foretrukne størrelse på din stav i boksen til højre for billedet, så sørger vi får at den bliver leveret lige til din postkasse med vores sædvanlige og superhurtige levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-17
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Sort
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sort buet stav med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.