Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Guldbelagt buet stav med spikes

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Skal du have et nyt look til din bryst eller øjebrynspiercing? Så se denne lækre buede stav med en flot guldbelægning samt frække spikes fro enderne. Den fås i to forskellige trådtykkelser samt to forskellige længder i hver af trådtykkelserne, alt afhængig af hvor du skal bruge den. Den buede stav er også velegnet som intimpiercing til kvinder, så selv her har du mulighed for at friske lidt op med et nyt frækt look.

Smykket er lavet af kirurgisk stål men har fået en ægte guldbelægning over det hele, så den fremstår flot, skinnende og yderst elegant. For enderne er den udstyret med kække spikes, som er en kegleformet kugle der munder ud i en spids. Bemærk at den mindste af de fire størrelser, har spikes på 3 mm. mens de andre tre modeller har spikes på 4 mm. for hver ende.

Køb din nye guldbelagte stav med spikes allerede i dag, så kvitterer vi med lynhurtig dag-til-dag forsendelse, lige til din postkasse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-40
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Guldbelagt buet stav med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.