Plug med blomst og hængende fjer

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne plug er konstrueret med en dekorativ front, der skal forestille at være en blomst. Blomsten har i centrum en flot turkis akrylperle der matcher de røde perler rundt i kanten rigtig godt. Ved siden af kanten med de røde perler, er endnu en lille kant - Denne kant består dog af små blade der virkelig får blomstens design til at træde frem. Ikke nok med at der både er en blomst og en masse små detaljer, så har denne plug også fået tilføjet tre små fjer under fronten. Fjerene hænger frit, så de vil bevæge sig i takt med din krops bevægelse.

Pluggen er lavet af kirurgisk stål og kan vælges i flere forskellige størrelser. Den mindste måler 8 mm. og den største måler 16 mm. Selve blomsten i fronten er laver af messing, som har fået en mindre antik guldbelægning.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-172
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 15 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug med blomst og hængende fjer
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.