Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af træ med løvehoved

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du virkelig bare det bedste fra to verdner - Denne lækre plug er nemlig lavet af træ som er super sundt for øret, mens den samtidig er udsmykket med den flotteste front, med et imponerende løvehoved. Den flotte løve er meget detaljeret udskåret i et guldfarvet materiale med et lækkert antikt look. Løven har munden let åben, som om den lige skal til at komme med et kæmpe brøl.

Træet, som kun kan ses fra bagsiden, er noget af det bedste du kan byde dit øre. Træ er nemlig et organisk materiale, som tillader dit stretch at ånde. Det forhindrer også mange af de lugtgener som man ellers kan opleve med smykker af andre, uorganiske materialer. Vær dog opmærksom på at der ikke findes to af disse plugs, som er fuldstændig ens. Det skyldes at materialet er hentet direkte fra moder natur, hvilket gør hvert enkelt smykke til noget helt unikt. Træets nuance, årestruktur mm. kan derfor variere en anelse fra smykke til smykke.

Med denne fede plug bliver du kongen over løvernes konge, og så fås den endda i flere forskellige størrelser, som rangerer fra 8-16 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-148
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Sekundær materiale Messing
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med løvehoved
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.