SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af træ med løvehoved

89,00 kr
På lager

Her får du virkelig bare det bedste fra to verdner - Denne lækre plug er nemlig lavet af træ som er super sundt for øret, mens den samtidig er udsmykket med den flotteste front, med et imponerende løvehoved. Den flotte løve er meget detaljeret udskåret i et guldfarvet materiale med et lækkert antikt look. Løven har munden let åben, som om den lige skal til at komme med et kæmpe brøl.

Træet, som kun kan ses fra bagsiden, er noget af det bedste du kan byde dit øre. Træ er nemlig et organisk materiale, som tillader dit stretch at ånde. Det forhindrer også mange af de lugtgener som man ellers kan opleve med smykker af andre, uorganiske materialer. Vær dog opmærksom på at der ikke findes to af disse plugs, som er fuldstændig ens. Det skyldes at materialet er hentet direkte fra moder natur, hvilket gør hvert enkelt smykke til noget helt unikt. Træets nuance, årestruktur mm. kan derfor variere en anelse fra smykke til smykke.

Med denne fede plug bliver du kongen over løvernes konge, og så fås den endda i flere forskellige størrelser, som rangerer fra 8-16 mm.

Detaljer
NavnPlug af træ med løvehoved
SKUPlug-148
TypePlug
MaterialeTræ
Dybde13 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af træ med løvehoved
Din bedømmelse
Plug af træ med løvehoved