Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af mahognitræ med sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Virkelig lækker organisk plug som er lavet af flot mahognitræ med en tydelig struktur af årerne i træet. Mahogni er en af de fineste træsorter som fås på markedet og er ud over dets åbenbare skønhed, også særdeles hårdt og holdbart. Der er tale om en træsort med et varmt og gyldent skær som oprindeligt stammer fra nogle af verdens mere tropiske egne.

Denne plug som fås i seks forskellige størrelser, er pudset op så den har en helt glat overflade samt bløde afrundede kanter. Pluggen er flad og ens på begge sider, på nær den ene klare lille sten der er sat ind som pynt på forsiden. Stenen er nedsænket i træet så den næsten er plan med pluggens overflade og er facetskåret som en diamant så den funkler og glimter fra alle vinkler når lyset rammer den. De flade sider får desuden pluggen til at sidde pænt plan med øreflippen.

Man er altid ekstra god ved sin hud når man vælger at bruge organiske materialer i sine piercinger samt stretch. Organisk materiale lader nemlig huden ånde selv når smykket sidder i, hvilket også mindsker risikoen for eventuelle lugtgener.

Alternativt kan du også tage et kig på vores tunnel af træ med lille hul i stedet for en sten men med samme "skæve" placering som stenen har på pluggen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-102
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Farve Brun
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af mahognitræ med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.