Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af mahognitræ med sten-60%

31,60 kr Fra 79,00 kr -60%
På lager

Virkelig lækker organisk plug som er lavet af flot mahognitræ med en tydelig struktur af årerne i træet. Mahogni er en af de fineste træsorter som fås på markedet og er ud over dets åbenbare skønhed, også særdeles hårdt og holdbart. Der er tale om en træsort med et varmt og gyldent skær som oprindeligt stammer fra nogle af verdens mere tropiske egne.

Denne plug som fås i seks forskellige størrelser, er pudset op så den har en helt glat overflade samt bløde afrundede kanter. Pluggen er flad og ens på begge sider, på nær den ene klare lille sten der er sat ind som pynt på forsiden. Stenen er nedsænket i træet så den næsten er plan med pluggens overflade og er facetskåret som en diamant så den funkler og glimter fra alle vinkler når lyset rammer den. De flade sider får desuden pluggen til at sidde pænt plan med øreflippen.

Man er altid ekstra god ved sin hud når man vælger at bruge organiske materialer i sine piercinger samt stretch. Organisk materiale lader nemlig huden ånde selv når smykket sidder i, hvilket også mindsker risikoen for eventuelle lugtgener.

Alternativt kan du også tage et kig på vores tunnel af træ med lille hul i stedet for en sten men med samme "skæve" placering som stenen har på pluggen.

Detaljer
NavnPlug af mahognitræ med sten
SKUPlug-102
Kampagne-60%
TypePlug
PlaceringStretching
MaterialeTræ
FarveBrun
Dybde11 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af mahognitræ med sten
Din bedømmelse
Plug af mahognitræ med sten