Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af kirurgisk stål med antikt skjold

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

De danske vikinger fra en svunden tid, var kendte for mangt og meget, verden over. Et af deres mest karakteristiske kendetegn, var deres flotte skold, som blev flittigt brugt i krig og kamp. Nu har du så chancen for selv at blive en ægte dansk viking, med dine helt egne super flotte skjold, i ørerne.

Denne lækre plug, er nemlig udformet som et flot og detaljeret skjold, der tilmed bærer på en "skat" i midten, hvor det er prydet af en stor klar sten, der virkelig skaber et flot blikfang, i dette skønne smykke.

Selve skjoldet, som fås i enten blank eller guldfarvet, er dekoreret med indvendige ringe, samt et flot og rustikt kuglemønster, mellem hver ring. Det virker næsten som om at det er stenen i midten, der skaber ringe i vandet, hele vejen ud, til smykkets kant.

Det flotte skjold er desuden udstyret med skruegevind på bagsiden, så bagenden blot skrues af, før pluggen føres gennem dit stretch. Bagefter skruer du så ganske enkelt bagenden på igen, og smykket sidder nu som det skal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-150
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af kirurgisk stål med antikt skjold
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.