Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af horn og ben med håndskåret firbladet blomst

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er det på tide at få en smuk firbladet blomst i dine øreflipper? Så er det nu du skal slå til, hvis dine stretchede øreflipper er mellem 8 og 25 mm.

Disse plugs er klassike double flared og derfor mere komplicerede at få i øret end almindelige single flared stretchingsmykker. Da de både er double flared og lavet af de organiske materialer horn og ben, bør du føst tage disse plugs i brug når dit stretch er færdighelet og er blødt og fleksibelt.

De organiske materialer, hjælper dit øre med at holde sig sundt da de lader huden ånde på naturlig vis. Så slå til nu og glæd dig til næste gang posten kommer forbi din dør.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Horn
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Som forventet
Karakter
Disse plugs var som forventet og ønsket. De ser ud som på billedet, så simpelt kan det siges. Så hvis du har forelsket dig i billedet og overvejer at købe dem - Så gør det. For så vil du også forelske dig i dem du får tilsendt. De kommer hurtigt og til tiden. Jeg anbefaler kraftigt denne webshop i forhold til så mange andre piercing webshops. Jeg er helt utrolig tilfreds! Bedømt af Bibi
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af horn og ben med håndskåret firbladet blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.