Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Ørepiercingsæt af 14 karat guld med sten

1.529,00 kr
På lager

Her kan du få den lækreste luksus i form af dette trip, trap, træsko ørepiercingsæt af ægte guld. De tre lækre ørepiercinger har alle en trådtykkelse på 1,2 mm. og passer derfor perfekt til piercinger der er lavet med nål. Hver ørepiercing er udstyret med en skinnende smuk klar sten, men i tre forskellige størrelser. Du får altså både en 2 mm, en 3 mm. og en 4 mm. stor sten i dette sæt.

Du kan vælge at sætte de tre piercinger på stribe, enten i øreflippen eller som helixpiercinger, hvor du vil opnå trip, trap, træsko effekten ved at placere den mindste samt den største sten yderst i rækken. Men sættet kan også bruges på en langt mere kreativ måde, hvor du f.eks. placerer en i øreflippen, en i helix samt en i tragus, hvis blot du har alle disse tre piercinger. Her kan du så selv lege med stenstørrelserne samt hvilke der skal sidde hvor.

De små klare sten er runde og facetslebne, hvilket får dem til at fange og reflektere lyset fra stort set alle vinkler. Det højner glitter-effekten en hel del da smykket vil glimte og glitre som en hel lille stjernevrimmel, så snart det bevæges i lyset. Hver sten sidder desuden godt og grundigt fast, med 3 små fangarme som lukker sig om stenen bagfra og sørger for at den bliver hvor den skal.

Alt i alt er der tale om et smykkesæt af absolut højeste kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kræsne køber.

Detaljer
NavnØrepiercingsæt af 14 karat guld med sten
SKUBarbell-14
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypePiercingsæt
PlaceringØreflip, Helix, Forward helix
Længde6 mm.
Kuglestørrelse3 mm.
StentypeKubisk zirkonia
Antal enheder3 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ørepiercingsæt af 14 karat guld med sten
Din bedømmelse
Ørepiercingsæt af 14 karat guld med sten