Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørepiercingsæt af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.399,00 DKK

Nu kun: 1.119,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få den lækreste luksus i form af dette trip, trap, træsko ørepiercingsæt af ægte guld. De tre lækre ørepiercinger har alle en trådtykkelse på 1,2 mm. og passer derfor perfekt til piercinger der er lavet med nål. Hver ørepiercing er udstyret med en skinnende smuk klar sten, men i tre forskellige størrelser. Du får altså både en 2 mm, en 3 mm. og en 4 mm. stor sten i dette sæt.

Du kan vælge at sætte de tre piercinger på stribe, enten i øreflippen eller som helixpiercinger, hvor du vil opnå trip, trap, træsko effekten ved at placere den mindste samt den største sten yderst i rækken. Men sættet kan også bruges på en langt mere kreativ måde, hvor du f.eks. placerer en i øreflippen, en i helix samt en i tragus, hvis blot du har alle disse tre piercinger. Her kan du så selv lege med stenstørrelserne samt hvilke der skal sidde hvor.

De små klare sten er runde og facetslebne, hvilket får dem til at fange og reflektere lyset fra stort set alle vinkler. Det højner glitter-effekten en hel del da smykket vil glimte og glitre som en hel lille stjernevrimmel, så snart det bevæges i lyset. Hver sten sidder desuden godt og grundigt fast, med 3 små fangarme som lukker sig om stenen bagfra og sørger for at den bliver hvor den skal.

Alt i alt er der tale om et smykkesæt af absolut højeste kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest kræsne køber.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-14
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercingsæt af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.