Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af 14 karat guld med hjertetop

Lagerstatus: På lager

Pris: 119,00 DKK

Nu kun: 95,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Med dette smykket får du et sødt lille hjerte til din læbepiercing, for eksempel. Dette hjerte er tilmed lavet af 14 karat guld, som lige øger smykkets eksklusivitet en smule. Hjertet sidder på en labret, der er lavet af plastmaterialet PTFE. Smykket bruges ved, at du hiver hjertet ud af labretten. Der sidder nemlig en lille pind fast under hjertet, der skal føres ned i åbningen i labretten. Derfor fungerer hjertet også som smykkets lukkemekanisme.

Labretter er også kendt for, at kunne bruges i rigtig mange forskellige piercinger. De kan eksempelvis være en fordel, at bruge i en traguspiercing, hvor der er mindre chance for, at der kan samle sig skidt. Fremfor, hvis du brugte en almindeligt ørestift med en lås bagpå. Da labretten er lavet af PTFE bliver det bare endnu bedre, da den kan skåne din piercing og dens omgivelser. Hvis du nu er uheldig, at få et slag på smykket, så vil materiale blot give efter og bøje.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-115
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale PTFE
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med hjertetop
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images