Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørepiercing af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 619,00 DKK

Nu kun: 495,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Det simple i et smykke kan nogle gange gøre hele forskellen. Smykket her er i sig selv meget simpelt at se på, men rummer samtidig en stor personlighed. Denne ørepiercing er nemlig lavet af 14 karat guld, hvor du dertil også kan vælge at få den i 14 karat hvidguld. Smykkets kan bruges flere steder i øret - det kunne eksempelvis være i en traguspiercing, eller blot i en helt almindelig piercing i øreflippen. Det hele kommer selvfølgelig an på, om målene på smykket passer med målene på din piercing i øret.

Som du kan læse på navnet, og se på billedet, så sidder der også en klar sten inde i topkuglen på smykket. Denne sten vil sidde og funkle i dit øret, når lyset rammer den på den rigtige måde. Stenen vil dog altid være klar uanset hvilken udgave af smykket du vælger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-9
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.