Næseskrue med rund opalsten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få en praktisk næseskrue med en virkelig smuk opalsten, som med sikkerhed vil vække en masse positiv opmærksomhed. Den lille opalsten på 2 mm. er kuglerund og kan fås i fire friske varianter, nemlig hvid, lyserød, blå samt grøn. Hver sten er unik og ikke to sten vil være helt ens, idet de er hentet direkte fra naturen. Opal siges desuden at huse visse egenskaber såsom fremmelse af inspiration, indre fred og kærlighed. Så hvis ikke deres smukke udseende er grund nok til at vælge dem, så er der også masser af andre gode grunde at finde.

Næseskruen er desuden et super praktisk design da den sidder virkelig godt og stabilt i næsen, når først den er sat i. Skruen skal nørkles lige så forsigtigt ind på plads hvorefter halvbuen vil lægge sig plant op af indersiden af næsen og sørge for at smykket ikke falder ud. Du er også sikret mod ubehagelige skader i næsen såfremt du skulle falde eller få et slag på næsen, da der ikke er nogen stikkende dele som kan genere eller skade næsen.

Smykket her fås i to forskellige trådtykkelser, nemlig 0,8 mm. og 1 mm. så det er muligt at få den flotte næseskrue, uanset om du har fået lavet din næsepiercing med pistol eller nål.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-102
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue med rund opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.