15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næseskrue med rund opalsten-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

69,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Her kan du få en praktisk næseskrue med en virkelig smuk opalsten, som med sikkerhed vil vække en masse positiv opmærksomhed. Den lille opalsten på 2 mm. er kuglerund og kan fås i fire friske varianter, nemlig hvid, pink, blå samt grøn. Hver sten er unik og ikke to sten vil være helt ens, idet de er hentet direkte fra naturen. Opal siges desuden at huse visse egenskaber såsom fremmelse af inspiration, indre fred og kærlighed. Så hvis ikke deres smukke udseende er grund nok til at vælge dem, så er der også masser af andre gode grunde at finde.

Næseskruen er desuden et super praktisk design da den sidder virkelig godt og stabilt i næsen, når først den er sat i. Skruen skal nørkles lige så forsigtigt ind på plads hvorefter halvbuen vil lægge sig plant op af indersiden af næsen og sørge for at smykket ikke falder ud. Du er også sikret mod ubehagelige skader i næsen såfremt du skulle falde eller få et slag på næsen, da der ikke er nogen stikkende dele som kan genere eller skade næsen.

Smykket her fås i to forskellige trådtykkelser, nemlig 0,8 mm. og 1 mm. så det er muligt at få den flotte næseskrue, uanset om du har fået lavet din næsepiercing med pistol eller nål.

Detaljer
NavnNæseskrue med rund opalsten
SKUNose-102
Kampagne-15%
TypeNæseskrue
PlaceringConch, Næsefløj
Længde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse2 mm.
FarveBlank
StentypeSyntetisk opal
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næseskrue med rund opalsten
Din bedømmelse
Næseskrue med rund opalsten