Næseskrue med rund opalsten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få en praktisk næseskrue med en virkelig smuk opalsten, som med sikkerhed vil vække en masse positiv opmærksomhed. Den lille opalsten på 2 mm. er kuglerund og kan fås i fire friske varianter, nemlig hvid, lyserød, blå samt grøn. Hver sten er unik og ikke to sten vil være helt ens, idet de er hentet direkte fra naturen. Opal siges desuden at huse visse egenskaber såsom fremmelse af inspiration, indre fred og kærlighed. Så hvis ikke deres smukke udseende er grund nok til at vælge dem, så er der også masser af andre gode grunde at finde.

Næseskruen er desuden et super praktisk design da den sidder virkelig godt og stabilt i næsen, når først den er sat i. Skruen skal nørkles lige så forsigtigt ind på plads hvorefter halvbuen vil lægge sig plant op af indersiden af næsen og sørge for at smykket ikke falder ud. Du er også sikret mod ubehagelige skader i næsen såfremt du skulle falde eller få et slag på næsen, da der ikke er nogen stikkende dele som kan genere eller skade næsen.

Smykket her fås i to forskellige trådtykkelser, nemlig 0,8 mm. og 1 mm. så det er muligt at få den flotte næseskrue, uanset om du har fået lavet din næsepiercing med pistol eller nål.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-102
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 2 mm.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue med rund opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.