Næseskrue af ptfe i flere farver

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Drømmer du også om at finde et næsesmykke som er både smukt, behageligt og praktisk på samme tid? Så er det muligvis nu din drøm går i opfyldelse! Her kan vi nemlig præsentere dig for en næseskrue af PTFE i flere farver som opfylder stort set alle de krav man næsten kunne tænkes at have til et næsesmykke. Som navnet antyder, så er denne næseskrue lavet af PTFE som er et fleksibelt plastmateriale der er ultra behageligt i brug. Derudover er PTFE også fuldstændig fri for nikkel og er dermed et sikkert materiale for enhver med nikkelallergi.

Formen på dette smykke, som er en skrue der skal drejes forsigtigt ind på plads i din næsepiercing, er også en kæmpe fordel, da næseskruer har ry for a være de næsesmykker som sidder allerbedst fast i næsen. Nogle gange kan det godt være lidt svært at på en næseskrue af metal på plads hvis ikke man er vant til den type smykker, men i og med at denne skrue er af PTFE som er både blødt og bøjeligt, går det faktisk som en leg for de fleste.

Som kronen på værket kan du selvfølgelig vælge mellem et hav af farver til din nye næsepiercing, som er udstyret med en enkelt lille diamantformet sten for enden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Næse smykker
Karakter
Jeg har endelig fundet en forretning med et stort udvalg af piercingsmykker. Har været rigtig godt tilfreds med de smykker jeg har købt hos jer. Tak for godt udvalg og hurtig betjening.
Med varme hilsner fra Annette
Bedømt af Annette
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af ptfe i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.