Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næseskrue af ptfe i flere farver

49,00 kr
På lager

Drømmer du også om at finde et næsesmykke som er både smukt, behageligt og praktisk på samme tid? Så er det muligvis nu din drøm går i opfyldelse! Her kan vi nemlig præsentere dig for en næseskrue af PTFE i flere farver som opfylder stort set alle de krav man næsten kunne tænkes at have til et næsesmykke. Som navnet antyder, så er denne næseskrue lavet af PTFE som er et fleksibelt plastmateriale der er ultra behageligt i brug. Derudover er PTFE også fuldstændig fri for nikkel og er dermed et sikkert materiale for enhver med nikkelallergi.

Formen på dette smykke, som er en skrue der skal drejes forsigtigt ind på plads i din næsepiercing, er også en kæmpe fordel, da næseskruer har ry for a være de næsesmykker som sidder allerbedst fast i næsen. Nogle gange kan det godt være lidt svært at på en næseskrue af metal på plads hvis ikke man er vant til den type smykker, men i og med at denne skrue er af PTFE som er både blødt og bøjeligt, går det faktisk som en leg for de fleste.

Som kronen på værket kan du selvfølgelig vælge mellem et hav af farver til din nye næsepiercing, som er udstyret med en enkelt lille diamantformet sten for enden.

Detaljer
NavnNæseskrue af ptfe i flere farver
SKUNose-5
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNæseskrue
PlaceringNæsefløj
Længde6 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kuglestørrelse2 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næseskrue af ptfe i flere farver
Din bedømmelse
Næseskrue af ptfe i flere farver