SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Næseskrue i flere farver med sten af opalite

49,00 kr
På lager

Er du på udkig efter et nyt flot smykke til din næsepiercing? Så tag et ekstra kig på denne super søde næseskrue med en yndig opalitesten for enden. Næseskruen kan være et rigtig godt alternativ til den mere simple næsestav, da den sidder meget bedre fast i næsen og heller ikke har nogen former for stikkende dele, på indersiden. En næseskrue skal lirkes lidt forsigtigt ind på plads men når først den sidder der, kan den praktisk talt ikke falde ud.

Her kan du få den søde næseskrue i flere forskellige farver. Den blanke model er lavet af ren kirurgisk stål mens den sorte, guld- samt rødguldsfarvede, har fået en flot belægning som giver dem deres karakteristiske farver. De tre farvede modeller fås kun med en hvid opalite mens der er fire forskellige stenfarver at vælge imellem, når man køber den blanke model.

Designet er helt simpelt og diskret med den blot 2 mm. store sten, som vil funkle flot i lyset, når du bevæger dig rundt med smykket på. Til trods for det simple design er der dog alligevel en masse blikfang i det bemærkelsesværdige lille smykke med den smukke sten. Så hvis du gerne vil bemærkes på den diskrete måde, er dette smykke det helt perfekte valg for dig.

Detaljer
NavnNæseskrue i flere farver med sten af opalite
SKUNose-107
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNæseskrue
PlaceringNæsefløj
Længde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse til ring2 mm.
StentypeOpalite
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næseskrue i flere farver med sten af opalite
Din bedømmelse
Næseskrue i flere farver med sten af opalite