Næseskrue af 14 karat guld med firkantet sten

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Eksklusiv lille næseskrue af 14 karat massiv guld til den kræsne kvinde. Du kan få denne lækre lille næseskrue i 5 forskellige farver, du vælger blot din ønskede farve før du lægger varen i kurven og går videre til betaling.

Næseskruer har en meget fordelagtig konstruktion, som gør at den sidder rigtig godt fast på en sikker måde. Selve skruen som sidder på indersiden af næsen, er formet så den faktisk ikke kan falde ud af sig selv, men skal lirkes forsigtigt ind og ud af hullet. Til gengæld sidder der ikke en tykkere knop for enden som skal presses igennem hullet, ligesom der f.eks. gør på de lige næsestave. Der ud over er skruedelen også designet således at det ligger mere fladt inde i næsen, frem for at være en spids der vender lige ind mod næseroden. Læs også mere om de mange fordele ved næseskruer her.

Se eventuelt også samme model med en hjerteformet sten eller en rund sten i stedet.

Næseskruen af 14 karat guld er perfekt til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, så skynd dig at lægge næseskruen her i din kurv, hvis den beskrivelse passer på dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-42
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 7 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af 14 karat guld med firkantet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.