Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret i ptfe med sten i mange forskellige farver

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten her, er lavet af PTFE, som er et glimrende materiale, især til allergikere, da det ikke indeholder nikkel eller andre skadelige tilsætningsstoffer. Samtidig er det meget skånsomt mod tænder og tandkød, da materialet er blødere end f.eks. metal - Så hvis du slår smykket mod tænderne, vil smykket ikke smadre tænderne, som man f.eks. kan risikere med metal.

Smykket kan bestilles med mange forskellige farver sten, som du vælger farven på i boksen herover.

Så hvis du vil passe godt på dit mundtøj og samtidig have et fedt piercingsmykke, så er denne klare labret med valgfri farve sten et oplagt valg.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-11
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 2.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Bedømmelser (11)
Labret av PFTE
Karakter
Sidder rigtig godt på øret. Klippes nemt til i den ønskede længde på staven. Er meget tilfreds. Hurtig levering. Bedømt af Mai
Rigtig fin
Karakter
Rigtig fin lille diskret smykke Bedømt af Mullefis
Super hurtig levering og fantastisk smykke.
Karakter
Jeg er så glad for mit nye smykke. Det var lige præcis så lille og feminint, som jeg håbede på. Det er ikke sidste gang jeg handler her :-) Bedømt af Lone
Genialt
Karakter
Genialt brugte det til ørepircing Bedømt af Janne Jensen
Super !
Karakter
Jeg har før forsøgt mig med kirugisk stål, men reagere på det. Så jeg valgte at prøve denne, og det virker super. Selve piercinger er ikke længere øm, hvilket den ellers har været i tiden og utide det seneste år :-) så jeg er super tilfreds!! Bedømt af Maria
Hurtig forsendelse
Karakter
Køber bestemt derigennem igen Bedømt af Sandie
Til den pris kan man tage en i hver farve. :D
Karakter
De er super fine. Og endnu mere til den pris! Meget nemme at afkorte.
Kan kun anbefale disse smykker.Udover det var forsendelsen vildt hurtig!
Bedømt af Nadja
bedste køb nogensinde!
Karakter
Er så glad for min piercing, den første jeg har haft som ikke har givet mig problemer, udover ægte sølv/guld. Og Det får man næppe til denne pris :-) kan trygt anbefales, virkelig fed og nem at afkorte og sætte i .. Bestemt ikke sidste piercing jeg køber herinde :-) Bedømt af Marianne
Så fed!!
Karakter
Super fed piercing som jeg fortryder jeg ikke købte noget før . Den er synlig på den fede måde mht at man ser den med det samme . Lidt anderledes at putte i og gjorde lidt nas - men smerten var KLART det værd :) Bedømt af Sascha
Feminint lille smykke
Karakter
Dejligt materiale og bedst af alt også det materiale, som skader mindst. Selve kuglen er ret lille, men man ligger sagtens mærke til, at den er der - og det ser feminint ud, at den ikke er så stor, synes jeg. Til prisen en god vare.
Det skal dog lige siges, at man skal være meget forsigtig når man piller smykket af og på, da den meget lille kugle let kan smutte fra en og den er ikke nem at finde igen :-)
Bedømt af Tulle 23
Labret i PTFE med sten i mange forskellige farver
Karakter
Rigtig god piercing, den skader heller ikke tænderne så meget :D Bedømt af Sabrina Anna
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret i ptfe med sten i mange forskellige farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images