Labret af 14 karat guld med spike

Lagerstatus: På lager

369,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få den velkendte labret, her med en spike for enden, i ægte 14 karat guld. Du mixer med andre ord det multianvendelige design, med et materialevalg af absolut højeste kvalitet. Mange mennesker bruger labretten til en bred vifte af forskellige piercinger, men knap så mange har en labret af ægte guld. Så hvis du gerne vil falde ind i mængden, samtidig med at du på diskret vis også skiller dig ud, så vil labretten af 14 karat guld, være et rigtig godt valg.

Labretter er især ideelle til både læbepiercinger samt ørepiercinger. I læben er dens helt store fordel, at den slider mindst muligt på tandkødet, fordi der kun sidder en lille flad plade på indersiden af læben. Det føles næsten ikke som om der sidder noget inde i munden på den måde. I øret er den især velegnet til helix og tragus og her kommer den flade ende også virkelig til sin ret, frem for f.eks. en almindelig kugle. Når smykket ender i en flad lille plade er det nemlig meget minimalt hvad der kan samle sig af skidt og snavs i lukkemekanismen. Samtidig er der heller ikke noget der stikker ind mod huden, hvis øret bliver trykket ind mod hovedet, eksempelvis hvis man har en hue på eller når man sover.

Du kan vælge den fikse lille guldlabret i to forskellige trådtykkelser samt længder. Du finder din foretrukne tykkelse og længde i rubrikkerne oven over teksten her hvorefter du kan gå videre med din bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-79
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med spike
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.