Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Dermal af 14 karat guld med opalsten-30%

230,30 kr Fra 329,00 kr -30%
På lager

Her er den helt rigtige dermal anchor piercing, til den kræsne og kvalitetsbevidste kvinde, som hverken vil gå på kompromis med design eller kvalitet. Denne dermal er både smuk og enkel med sit stilfulde og tidløse design. På toppen ses en enkelt hvid opalsten, som holdes på plads af fire små fangarme af guld, der holder den yndefulde sten, godt og sikkert på plads.

Den runde hvide opalsten, fås i tre forskellige størrelser, nemlig 3, 4 eller 5 mm, alt afhængig af om du ønsker et mindre diskret smykke, et stort og prangende smykke, eller måske noget midt imellem.

Selve smykket kan ligeledes fås i to forskellige varianter af guld. Der er selvfølgelig den klassiske gyldne guld, som de fleste kender som den mest almindelige form for guld. Dens varme gyldne glød har et dejligt blødt og feminint look. Men hvis du er mere til det kølige og stilrene look, har du også mulighed for at vælge denne gudeskønne dermal, i en flot blank hvidguldsvariant.

Detaljer
NavnDermal af 14 karat guld med opalsten
SKUDermal-34
Kampagne-30%
Trådtykkelse1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
TypeDermal top
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus, Dermal
StentypeSyntetisk opal
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dermal af 14 karat guld med opalsten
Din bedømmelse
Dermal af 14 karat guld med opalsten