Dermal af 14 karat guld med opalsten

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er den helt rigtige dermal anchor piercing, til den kræsne og kvalitetsbevidste kvinde, som hverken vil gå på kompromis med design eller kvalitet. Denne dermal er både smuk og enkel med sit stilfulde og tidløse design. På toppen ses en enkelt hvid opalsten, som holdes på plads af fire små fangarme af guld, der holder den yndefulde sten, godt og sikkert på plads.

Den runde hvide opalsten, fås i tre forskellige størrelser, nemlig 3, 4 eller 5 mm, alt afhængig af om du ønsker et mindre diskret smykke, et stort og prangende smykke, eller måske noget midt imellem.

Selve smykket kan ligeledes fås i to forskellige varianter af guld. Der er selvfølgelig den klassiske gyldne guld, som de fleste kender som den mest almindelige form for guld. Dens varme gyldne glød har et dejligt blødt og feminint look. Men hvis du er mere til det kølige og stilrene look, har du også mulighed for at vælge denne gudeskønne dermal, i en flot blank hvidguldsvariant.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-34
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Syntetisk opal
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal af 14 karat guld med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.