Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af træ med udstanset blomst

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

På billedet længere oppe finder du en tunnel af træ. I tunnelen er der en udskæring af livets blomst. Livets blomst er et helligt geometrisk symbol, som kan findes i mange religioner og kulturer rundt omkring i verdenen. Livest blomst skulle eftersigende have stærke helbredende kræfter og hjælpe os med at skabe en forbindelse til vores højere selv, hvis man mediterer med dette symbol.

Da denne tunnel er lavet af et organisk materiale, som træ jo er, så kommer det også med en række fordele. Den største fordel er nok at dit stretch kan ånde gennem træet og derved formindske lugtgener. Vi bør lige gøre opmærksom på, at da dette er et organisk materiale, skal du være påpasselig med at udsætte smykket for varme og fugt, da dette kan ødelægge smykket.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-154
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af træ med udstanset blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.