Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af træ med sekskantet design

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser på billedet her er lavet af hvidt krokodille træ. Med andre ord, så er det lavet af et organisk materiale, som er utroligt godt og sundt for piercinger. Organiske materialer som træ kan nemlig bedre ånde end smykker af metal, derfor er der også mindre chance for lugtgener, som man ofte kan få ved stretching smykker. Til gengæld kan organiske materialer være ret skrøbelige - de kan ikke tåle vand og for meget varme, så pas godt på dine smykker.

Smykket er dekoreret med et udstanset sekskantet design - hele syv af dem. Designet kunne sagtens minde om et bikage, som bierne laver. Denne tunnel er ikke helt for nybegyndere inden for stretching. Størrelserne starter nemlig fra 10 mm. og helt op til 25 mm. i diameter på stretch. Så hvis man er nybegynder, så har man noget at se frem til mens man stretcher.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-46
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af træ med sekskantet design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.