100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel af kirurgisk stål med mandala

109,00 kr
På lager

Det er hipt og det er hot og så er det hamrende flot, det superfede mandalamotiv som ses på fronten af denne skønne tunnel. Mandalamotivet bærer en stærk symbolik, da mandala repræsenterer livets cirkel, som inkluderer venner, familie og hele samfund. En mandala har en stærk spirituel betydning, og blev første gang set brugt af hinduer, som et spirituelt symbol.

Her får du den flotte og yderst detaljerede mandala i en rap valgfri farve, som føjer lidt ekstra kant, til det ellers søde og elegante design. Når smykket sidder i øret, vil mandalaen, være det eneste som kan ses fra forsiden. Bagpå er smykket lavet af kirurgisk stål, og her kan bagsiden skrues af, for nemmere indførsel i øret.

Den lækre tunnel fås i flere forskellige størrelser, så du skal blot vælge den som passer til dit stretch, før du lægger varen i kurven, og går videre til bestilling. Selve mandalamotivet er en smule større en smykkets egentlige diameterstørrelse, så det kan godt se ud som em du har et lidt større stretch, end du rent faktisk har.

Detaljer
NavnTunnel af kirurgisk stål med mandala
SKUTunnel-139
LukketypeEksternt gevind
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde11 mm.
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af kirurgisk stål med mandala
Din bedømmelse
Tunnel af kirurgisk stål med mandala