Tunnel af kirurgisk stål med mandala

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Det er hipt og det er hot og så er det hamrende flot, det superfede mandalamotiv som ses på fronten af denne skønne tunnel. Mandalamotivet bærer en stærk symbolik, da mandala repræsenterer livets cirkel, som inkluderer venner, familie og hele samfund. En mandala har en stærk spirituel betydning, og blev første gang set brugt af hinduer, som et spirituelt symbol.

Her får du den flotte og yderst detaljerede mandala i en rap valgfri farve, som føjer lidt ekstra kant, til det ellers søde og elegante design. Når smykket sidder i øret, vil mandalaen, være det eneste som kan ses fra forsiden. Bagpå er smykket lavet af kirurgisk stål, og her kan bagsiden skrues af, for nemmere indførsel i øret.

Den lækre tunnel fås i flere forskellige størrelser, så du skal blot vælge den som passer til dit stretch, før du lægger varen i kurven, og går videre til bestilling. Selve mandalamotivet er en smule større en smykkets egentlige diameterstørrelse, så det kan godt se ud som em du har et lidt større stretch, end du rent faktisk har.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-139
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål med mandala
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.