Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel af kirurgisk stål med lotusblomst-60%

Julekalendertilbud!

...

43,60 kr Fra 109,00 kr -60%
På lager

Julekalendertilbud!

...

Hvis du er på udkig efter en tunnel med et fantastisk flot design, så er du landet det helt rette sted. Her får du nemlig en superflot tunnel med et pragteksemplar af en lotusblomst, som motiv på hele fronten. Faktisk så strækker blomsten sig også lidt ud over kanten på selve smykket, som derfor kan syne større end det rent faktisk er.

Blomsten er designet som mangebladet sort lotusblomst, hvor hvert enkelt blad, har flotte guldfarvede markeringer langs kanterne. Kontrasten mellem det sorte og den smukke guldfarve, skaber et virkelig flot og detaljeret mønster i den skønne lotusblomst. Midten er blomsten har hul hele vejen igennem, til bagsiden.

Selve smykket er lavet af kirurgisk stål, det ses dog ikke umiddelbart når man bærer denne tunnel i sit øre. Bagsiden kan skrues af så smykket er nemt at sætte i samt at tage ud igen. Når smykket sidder i øret, vil det blanke stål, kun være synligt på bagsiden.

Den lækre tunnel med den flotte lotusblomst, fås fra 5-16 mm. i diameter. Du skal blot bestille den størrelse som passer til dit stretch, så sørger vi får at sende din nye tunnel direkte til din postkasse, med vores sædvanlige super hurtige levering.

Detaljer
NavnTunnel af kirurgisk stål med lotusblomst
SKUTunnel-138
Kampagne-60%
LukketypeEksternt gevind
TypeTunnel
PlaceringStretching
MaterialeKirurgisk stål
Dybde11 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af kirurgisk stål med lotusblomst
Din bedømmelse
Tunnel af kirurgisk stål med lotusblomst