Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af kirurgisk stål med lotusblomst

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter en tunnel med et fantastisk flot design, så er du landet det helt rette sted. Her får du nemlig en superflot tunnel med et pragteksemplar af en lotusblomst, som motiv på hele fronten. Faktisk så strækker blomsten sig også lidt ud over kanten på selve smykket, som derfor kan syne større end det rent faktisk er.

Blomsten er designet som mangebladet sort lotusblomst, hvor hvert enkelt blad, har flotte guldfarvede markeringer langs kanterne. Kontrasten mellem det sorte og den smukke guldfarve, skaber et virkelig flot og detaljeret mønster i den skønne lotusblomst. Midten er blomsten har hul hele vejen igennem, til bagsiden.

Selve smykket er lavet af kirurgisk stål, det ses dog ikke umiddelbart når man bærer denne tunnel i sit øre. Bagsiden kan skrues af så smykket er nemt at sætte i samt at tage ud igen. Når smykket sidder i øret, vil det blanke stål, kun være synligt på bagsiden.

Den lækre tunnel med den flotte lotusblomst, fås fra 5-16 mm. i diameter. Du skal blot bestille den størrelse som passer til dit stretch, så sørger vi får at sende din nye tunnel direkte til din postkasse, med vores sædvanlige super hurtige levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-138
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål med lotusblomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.